Till er som vill köpa hund av mig

Till er som vill köpa hund av mig

Hej! 

 

Här kommer allt ni behöver veta om att köpa hund hos mig: 

Jag kräver att ni är över 20 år, har ordnad ekonomi, ett tryggt hem, att ni inte lämnar valpen/hunden längre än 3 timmar ensam hemma, att ni vet vad ansvar innebär och ser till valpens/hundens bästa behov. Jag säljer inga hundar på foder eller avbetalning. 

Mina hundar/valpar är uppvuxna med vi som bor här, det är jag själv, min man som är 63 år, min dotter som är 23 år och min son som är 25 år. Så mina hundar är vana vid människor samt andra hundar då jag har flera hundar som man kan se här på min sida. De är därför vana vid att vara sociala med både människor och hundar. 

År 2019 fick 3 av mina egna hundar (min uppfödning) diplom för en andra, fjärde och tionde placering hos Chihuahua Cirkelns utställning Tio-i-topp. 

Alla mina hundar är patella fria. Jag är godkänd och registrerad hos Svenska Kennel Klubben och har även ett bra omdöme hos Kennelkonsulenterna.

Avlar inte på hundar som inte har patella 0/0. 

Säljer valpar som är tidigast 9 veckor med stamtavla och då är dom besiktade, chippade, vaccinerade, avmaskade 3 gånger, kloklippta och har 3års dolda fel hos min försäkring Sveland och ni får support av mig vid behov. 

Man får självklart komma och hälsa på när valparna är som tidigast 6 veckor. 

Vid avhämtning av valpen får ni med er mat, leksaker, halsband&koppel, filt, godis med mera. 

Kram Mini Chipette Kennel, Carina.